Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

Nové parkoviště za 19 milionů korun vznikne v areálu Nemocnice Pelhřimov

Celkem 34 nových míst posílí parkovací kapacity krajské Nemocnice Pelhřimov. Parkovací plocha vznikne v západní části areálu. Stavbě bude předcházet demolice dvou nevyužívaných budov, které nahradí vydlážděné parkování a asfaltová silnice. Kraj Vysočina ještě v letošním roce vybere dodavatele prací a v příštím roce zahájí demolici, s největší pravděpodobností ještě v zimě. Stavbu za 19 milionů korun uhradí ze svého rozpočtu.

„Parkoviště vznikne na místě původní urologické ambulance, která se vloni přestěhovala do nového Pavilonu péče o rodinu a bývalé knihovny. Druhá budova sloužila jako garáž pro traktor na rozvoz stravy, vzhledem k modernizaci a změně způsobu rozvážení už ale není potřebná,“ objasnila náměstkyně hejtmana Kraje Vysočina pro oblast regionálního rozvoje Hana Hajnová.

Pelhřimovská nemocnice řidičům v současnosti poskytuje celkem 105 vyznačených parkovacích míst. Dalších šest desítek míst je na horním parkovišti pro veřejnost a o tři více na parkovací ploše pro zaměstnance.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Se souhlasem Nemocnice Pelhřimov

Štítky parkoviště, nové parkoviště, Nemocnice Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové parkoviště za 19 milionů korun vznikne v areálu Nemocnice Pelhřimov | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.