Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Padesátka řidičů může parkovat na nových místech v pelhřimovské nemocnici. První půlhodina je zdarma

Padesátku parkovacích míst od začátku tohoto týdne nabízí nemocnice v Pelhřimově svým návštěvníkům. Nové prostory k parkování se nachází v podzemním podlaží Pavilonu péče o rodinu.

Podle informací od mluvčí nemocnice Alexandry Knapové je parkoviště pro zájemce otevřeno nonstop a zaparkovat zde může 53 řidičů. „Z toho tři parkovací stání jsou určena pro invalidy a jedno parkovací stání pro vozy s kočárky. Parkování v areálu nemocnice je prvních 30 minut zdarma, každých dalších započatých 60 minut je zpoplatněno částkou 30 korun," uvedla mluvčí Alexandra Knapová další podrobnosti s tím, že platbu za parkování lze provést na bezobslužné pokladně umístěné v přízemí Pavilonu péče o rodinu, popřípadě v info centru v hlavní lůžkové budově nebo na bezobslužné pokladně umístěné u továrního komína. 

Za parkování na novém parkovišti nebudou platit lidé s průkazem ZTP, stejně jako dárci krve a krevních složek. Ti mají v den odběru parkování zdarma. 

„V celém areálu je dopravní značkou vymezena zóna zákazu stání motorových vozidel. Vozidla mohou parkovat pouze na vyhrazených parkovištích. Všichni řidiči jsou povinni respektovat dopravní značení a neohrozit průjezd v areálu," dodává mluvčí Knapová. 

Ohodnoť článek

Foto Nemocnice Pelhřimov | Zdroj Nemocnice Pelhřimov

Štítky parkování, nemocnice, řidič, pavilon, doprava, Nemocnice Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Padesátka řidičů může parkovat na nových místech v pelhřimovské nemocnici. První půlhodina je zdarma | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.