Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Už i Vrchlického ulice je v předstihu otevřena. Projedeme se brzy i Jihlavským tunelem?

Dopravě v Jihlavě se stále daří ulevovat. Jedenáct dní poté, co v lze využívat opravovanou Tolstého ulici, se motoristům v pondělí otevřela i ulice Vrchlického. I v tomto případě to bylo v předstihu oproti plánovanému termínu.

Zatímco ještě několik týdnů zpět se Jihlava dusila v kumulaci oprav a rekonstrukcí vozovek, nyní už krajské město dopravně dýchá o dost lépe. Před jedenácti dny byla v přestihu otevřena Tolstého ulice, po včerejšku můžeme totéž říci i o další důležité ulici - Vrchlického. Úsek mezi ulicemi 17. listopadu a Zborovskou se motoristům o jedenáct dní dříve, než bylo původně plánováno.

Tam se instaloval nový asfaltový povrch, opraveny jsou i chodníky. V obou směrech jsou zrekonstruovány zastávky pro městskou hromadnou dopravu "Na Hliništi" a také zastávka na nároží směrem k ulici 17. listopadu. Všechny budou bezbariérové.

Jistou naději řidičům dává i další informace na facebookové stránce Doprava v Jihlavě, kterou spravuje jihlavský magistrát. V předstihu by totiž mohl být otevřen i Jihlavský tunel. „Práce v tunelu prozatím probíhá podle plánu a bez komplikací. Zhotovitel je smluvně vázán dokončením díla do 13. června, pak by byl pod sankcí. Uzavírka je pro jistotu schválená až do 30. června, prozatím se ale zdá, že by mohla skončit dřív,“ stojí v komentáři.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook / Doprava v Jihlavě

Štítky Jihlava, doprava, rekonstrukce, Vrchlického, Jihlavský tunel, tunel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Už i Vrchlického ulice je v předstihu otevřena. Projedeme se brzy i Jihlavským tunelem? | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.