Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

D1 na Vysočině stála, srazilo se zde devět aut, pět lidí se zranilo. Zasahoval i vrtulník

, aktualizováno 17. října 2021, 14:55

Situaci na dálnici D1 na 144. kilometru ve směru na Prahu dnes od půl 9 komplikuje hromadná dopravní nehoda, při níž se srazilo 9 aut. Podle posledních informací se během incidentu zranilo pět lidí, na místo musel letět i záchranářský vrtulník.

Na místo události byly neprodleně vyslány pozemní posádky z Třebíče a Velké Bíteše a vrtulník letecké záchranné služby z Jihlavy. V péči našich zdravotníků skončilo celkem pět osob se zraněním lehčího charakteru. Jednoho pacienta jsme vrtulníkem transportovali do nemocnice v Jihlavě a čtyři osoby byly pozemní cestou převezeny na urgentní příjem nemocnice Třebíč," jmenuje Petr Janáček, mluvčí krajské záchranné služby. 

Dopravní situace v daném úseku byla pro řidiče komplikovaná. Dálnice byla v místě hromadné nehody plně průjezdná před 11. hodinou. „U řidičů, kteří k místu přijíždějí, je ale nutné, aby počítali s rozjíždějící se kolonou vozidel a svoji jízdu této situaci přizpůsobili.Před půl jedenáctou dopoledne se podařilo dálnici v místě nehody částečně zprůjezdnit, provoz je nyní obnoven v jednom jízdním pruhu," upozorňuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, dálnice, D1, zranění, Dálnice D1, Kraj Vysočina, Praha, Lékárenský komplex Jihlava, Nemocnice Třebíč, Jihlava, Třebíč, Velká Bíteš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

D1 na Vysočině stála, srazilo se zde devět aut, pět lidí se zranilo. Zasahoval i vrtulník | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.