Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na Vysočině byla v noci mlha a teploty pod nulou, silnice namrzly. Od půlnoci se stalo 7 nehod

Na Vysočině byla v noci mlha a teploty klesly pod nulu, silnice namrzaly. Nejvíc sypačů jezdilo na Žďársku, Jihlavsku a na Třebíčsku. Policie řešila od půlnoci sedm dopravních nehod, sdělila mluvčí krajské policie Dana Čírtková po 06:00. Podle dispečera krajské správy a údržby je potřeba jezdit opatrně hlavně na komunikacích nižších tříd.

Silničáři jezdili se 60 sypači. Podle dispečera byly někde silnice třeba i suché a pak byl stometrový úsek s ledem. Podle policie si řidiči na kluzké vozovky v noci stěžovali například i na silnicích I. třídy u Stonařova na Jihlavsku nebo u Štěměch na Třebíčsku.

Na Vysočině dnes bude podle meteorologů jasno až polojasno, mlhy budou po ránu hlavně v údolích. Nejvyšší odpolední teploty mohou být až 15 stupňů Celsia, ale tam, kde se bude dlouho držet mlha nebo nízká oblačnost, mohou zůstat jen kolem pěti stupňů.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, silnice, nehoda, sjízdnost, Vysočina, doprava, Kraj Vysočina, policie, okres Jihlava, okres Třebíč, okres Žďár nad Sázavou, Stonařov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Vysočině byla v noci mlha a teploty pod nulou, silnice namrzly. Od půlnoci se stalo 7 nehod | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.