Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

AKTUÁLNĚ: Silnice I/38 je neprůjezdná kvůli tragické nehodě u Rančířova. Řidič dodávky podlehl svým zraněním

, aktualizováno 14. září 2020, 13:23

Silnice 38, hlavní tah mezi Jihlavou a Znojmem, je zcela neprůjezdná kvůli tragické nehodě u Rančířova na Jihlavsku. Účast na nehodě mají celkem čtyři vozidla - kamion převážející auta, jedno nákladní auto, dodávka a osobní auto. Dvě vozidla se při nehodě čelně střetla.Následky jsou fatální, řidiči dodávky utrpěl vážná zranění, kterým podlehl, řidič nákladního vozidla utrpěl lehké zranění, se kterým byl přepraven do nemocnice. Nehoda se stala před 11:30.

„Komunikace je zcela neprůjezdná, veškerou dopravu odkláníme přes Brtnici," řekla Dana Čírtková. Hlídky podle ní směrují řidiče osobních aut na Brtnici v Jihlavě i ve Stonařově. Jízda přes Třešť nebo Kostelec u Jihlavy není možná, protože se tam opravují silnice. 

Řidiči nákladních vozidel musí zůstat na silnici I/38 nebo pro tranzit s předstihem volit jinou trasu. V Jihlavě policisté doporučují řidičům nákladních vozidel využít dálnici D1 a pokračovat přes Velké Meziříčí. Silnice bude z důvodu šetření příčin dopravní nehody a odstraňování následků zcela neprůjezdná zřejmě několik hodin.

Autoři | Foto čtenářka Jihlavské Drbny

Štítky nehoda, zranění, I/38, doprava, úraz, nákladní automobil, Rančířov, Jihlava, Znojmo, okres Jihlava, Brtnice, Stonařov, Třešť, Kostelec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUÁLNĚ: Silnice I/38 je neprůjezdná kvůli tragické nehodě u Rančířova. Řidič dodávky podlehl svým zraněním | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.