Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Domov pro seniory ve Velkém Meziříčí má novou ředitelku. Nahradila hejtmana Schreka

Domov pro seniory ve Velkém Meziříčí má nyní nové vedení. Rada Kraje Vysočina na základě výběrového řízení začátkem června ředitelkou jmenovala Renatu Horňákovou, která ve vedení nahradila dosavadního ředitele Vítězslava Schreka. Ten byl po loňských krajských volbách zvolen hejtmanem a z funkce ředitele uvolněn.

Řízení krajského domova nabízejícího služby více než stovce klientů bylo tento týden předáno nové ředitelce Renatě Horňákové, kterou oficiálně uvedl do funkce Jan Tourek, radní Kraje Vysočina pro oblast sociálních věcí.

„Věříme, že její dlouholeté zkušenosti ze sociálních i zdravotnických služeb jsou dobrým předpokladem pro úspěšné vedení týmu a zajištění kvalitních služeb seniorům, protože atmosféra na pracovišti má na kvalitu poskytovaných sociálních služeb zásadní vliv,“ uvedl Jan Tourek. Zároveň poděkoval zaměstnancům a zejména zastupující ředitelce Janě Michnové za dobře odváděnou práci v uplynulých měsících zejména při zajištění všech proticovidových opatření, péči o nemocné klienty a dobře zvládnutém očkování klientů i zaměstnanců.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Kraj Vysočina

Štítky domov, senior, Velké Meziříecí, vedení, ředitelka, Renata Horňáková, Vítězslav Schrek, Velké Meziříčí, Kraj Vysočina, domov pro seniory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Domov pro seniory ve Velkém Meziříčí má novou ředitelku. Nahradila hejtmana Schreka | Žďársko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.