Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Stavba nového mostu u třebíčské nemocnice jde přesně podle harmonogramu

Přesně podle časového harmonogramu probíhají práce na stavbě nového mostu u nemocnice v Třebíči. Stavbu za 40 milionů korun zaplatí Kraj Vysočina ze svého rozpočtu. Hotová bude na konci letošní stavební sezony. Současně stát prostřednictvím Ředitelství silnic a dálnic rekonstruuje rampy na ulici Sportovní a protihlukové stěny u nemocnice.

Podle informací Moniky Vavřínkové z Krajské správy a údržby silnic Kraje Vysočina jsou už provedeny nové krajní opěry, včetně drenáží a zásypů za opěrami, probíhá postupná betonáž nových pilířů, zřízení věžového jeřábu, budování podpěrných věží pro nosnou konstrukci mostovky.

S dalšími naplánovanými pracemi souvisí plánovaná výluka na železniční trati SŽDC, neboť bude probíhat montáž ocelových nosníků přes trať. Předběžně je avizován dvoudenní pracovní maraton v pátek a sobotu příští týden.  Půjde však především o noční výluky, respektive přestávky mezi jednotlivými jízdami vlakových souprav za účasti drážního dohledu s tím, že cestujících se tato opatření téměř nedotknou.

Tisková zpráva | Foto Jan Luxík | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky most, stavba, nemocnice, Třebíč, harmonogram, Kraj Vysočina, Nemocnice Třebíč, Ředitelství silnic a dálnic, Správa železniční dopravní cesty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stavba nového mostu u třebíčské nemocnice jde přesně podle harmonogramu | Třebíčsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.