Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V Třebíči opraví most přes Týnské údolí. Řidiči budou pět měsíců jezdit po objížďce

Za dva týdny, konkrétně ve čtvrtek 21. března, začne v Třebíči plná uzavírka mostu přes Týnské údolí v ulici Marie Majerové. Řidiči budou jezdit po naplánovaných objízdných trasách.

Oprava mostu začne 15. března a skončit by měla na konci letošního října. „Součástí stavby bude kromě opravy železobetonových opěr, nosníků, mostních říms a zábradlí také výměna veškerých vozovkových vrstev na mostě samotném i před a za mostem, oprava přilehlých chodníků a nové veřejné osvětlení," popsala mluvčí třebíčské radnice Irini Martakidisová. 

Dodala, že celkem bude opraveno 170 běžných metrů, z toho délka vozovky na mostě je 80 metrů, délka před opěrou 26 metrů a délka za opěrou 64 metrů, směrem od Billy k Atomu. „Vozovka na mostě bude rozšířena z 8,8 na 9,4 metru, za opěrou bude šířka stejná jako na mostě, s plynulým zúžením po konec úpravy, kde naváže na stávající stav," dodala Martakidisová. 

Kudy povede objížďka? 

Oprava mostu bude probíhat za plné dopravní uzavírky, která začne 21. března, průjezd stavbou bude možný od konce prázdnin. Řidiči budou jezdit po objíždce, ta je naplánovaná ulicemi Táborská, Míčova a Kpt. Jaroše.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Třebíč | Zdroj Město Třebíč

Štítky most, rekonstrukce, oprava, doprava, uzavírka, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Třebíči opraví most přes Týnské údolí. Řidiči budou pět měsíců jezdit po objížďce | Třebíčsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.