Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do očkovacího centra v Pelhřimově lidé jezdí s časovým předstihem. Policie pak řeší problémy s parkováním a srocováním

Ve středu 17. února se na Vysočině otevřelo první očkovací centrum, v němž lidé dostávají vakcínu proti covid-19. Nachází se v Pelhřimově v Kulturním domě Máj. V okolí centra hlídkují policisté, kteří musí řešit zejména problémy s parkováním a srocováním lidí, kteří jdou na očkování s předstihem.

„Policisté z územního odboru Pelhřimov dohlížejí na bezpečnost a plynulost v dopravě při nájezdu vozidel k očkovacímu centru v Kulturním domě Máj a regulují dopravu v místě, stejně jako parkování. Lidé se ale na místo očkování často dostavují s velkým časovým předstihem, což pak způsobuje poměrně zásadní problémy při jejich srocování před očkovacím centrem, upozorňuje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Stejně tak to dělá problémy při nájezdu vozidel a jejich následném parkování. Proto se policisté touto cestou obrací na všechny, kteří do centra na očkování míří, aby se snažili dodržet termín, na který jsou objednáni, ale aby na místo nepřijížděli s velkým časovým předstihem. „Někteří lidé se možná zbytečně obývají, že na ně vakcína nevyjde, ale toho se obávat nemusejí, protože systém rezervace očkování je pevně nastaven,“ dodává mluvčí Čírtková.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Pelhřimov, očkovací centrum, Máj, parkování, srocování, objednání, koronavirus, covid, policie, očkování, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do očkovacího centra v Pelhřimově lidé jezdí s časovým předstihem. Policie pak řeší problémy s parkováním a srocováním | Pelhřimovsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.