Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pod hladinou rybníka Cihlář utonul muž. Šlo o pohřešovaného seniora, který se šel před bouřkou vykoupat

K neštěstí došlo v pondělí 26. srpna večer na Havlíčkobrodsku. V rybníku Cihlář bylo nalezeno tělo dvaaosmdesátiletého muže. Události předcházel telefonát na linku 158.

„Okolo půl sedmé odpoledne přijali policisté Krajského ředitelství policie Kraje Vysočina prostřednictvím tísňové linky oznámení o pohřešování dvaaosmdesátiletého muže, který se šel těsně před bouřkou vykoupat do rybníku Cihlář v Havlíčkově Brodě, a poté ho již nikdo neviděl. Na místo ihned vyjeli policisté z obvodního oddělení a Hasičský záchranný sbor Havlíčkův Brod. Na místo byli také přivoláni policejní potápěči z odboru speciálních potápěčských činností Brno, kteří společně s hasiči a dvěma čluny prováděli propátrávání rybníka,“ popisuje podrobnosti David Linhart, mluvčí policistů.

Po muži všichni pátrali jak v rybníku Cihlář, tak i v jeho okolí. Do pátrací akce byl nasazen také policejní psovod.

„Před jedenáctou hodinou večer se policejním potápěčům v rybníku Cihlář podařilo muže nalézt, ale již bez známek života. Na místo byl přivolán koroner, který konstatoval smrt a neshledal známky cizího zavinění. Pro přesné zjištění příčiny úmrtí byla nařízena pitva,“ doplnil mluvčí Linhart.

Foto turistik.cz

Štítky utonutí, rybník, Cihlář, okres Havlíčkův Brod, Havlíčkův Brod, Hasičský záchranný sbor, Krajské ředitelství policie kraje Vysočina, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod hladinou rybníka Cihlář utonul muž. Šlo o pohřešovaného seniora, který se šel před bouřkou vykoupat | Havlíčkobrodsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.