Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Muž se nevěnoval řízení a narazil do odstaveného náklaďáku. Dva lidé se zranili

Zřejmě nepozornost během řízení stojí za dopravní nehodou, která se stala v úterý 11. února kolem 16. hodiny na silnici I/34 mezi obcemi Chlum a Benátky v katastru obce Ždírec nad Doubravou. Dva lidé se během nehody zranili.

„Dvaatřicetiletý řidič nákladního vozidla Citroen projížděl po silnici po přímém úseku ve stoupání ve směru na Benátky. Řidič se zřejmě nevěnoval řízení a nepřizpůsobil rychlost jízdy s ohledem na vzdálenost, na kterou měl rozhled a nestihl včas zastavit za nákladním vozidlem Avia, které stálo odstavené z důvodu poruchy. Vozidlo Citroen narazilo do stojícího nákladního vozidla. Při střetu se navíc vozidlo Citroen dostalo částečně do protisměru, kde v tu chvíli projíždělo osobní vozidlo Citroen a došlo ke střetu.  Osobní vozidlo skončilo po dopravní nehodě v pravém silničním příkopu ve směru jízdy,“ popisuje průběh události Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Při dopravní nehodě se zranil spolucestující z náklaďáku, byl převezen do nemocnice.  Lehké zranění utrpěla také spolucestující z osobního vozidla Citroen, která na místě ošetření nepožadovala s tím, že jej sama vyhledá později.  Policisté provedli u řidičů všech vozidel dechové zkoušky, jejichž výsledky byly negativní.

„Při nehodě vznikla hmotná škod v celkové výši 170 tisíc korun. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod,“ doplnila mluvčí policistů.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, náraz, střet, nepozornost, Citroën, dopravní nehoda, Benátky, nákladní automobil, Ždírec nad Doubravou, osobní vůz, Avia Motors

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž se nevěnoval řízení a narazil do odstaveného náklaďáku. Dva lidé se zranili | Havlíčkobrodsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.