Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kraj Vysočina nepřijímá žádná omezující opatření ohledně koronaviru. Zachovejte klid, vyzývá hejtman

Hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek se 25. února účastnil mimořádného jednání Bezpečnostní rady státu kvůli aktuální situaci související s Covid-19. S ohledem na současný stav v ČR pouze tlumočí doporučení, aby se čeští občané důsledněji vyvarovali cest do nejvíce rizikových regionů v severní Itálii, Lombardie a Benátska.

Sami občané musí zvážit rizika spojená s cestami do konkrétních destinací, protože obezřetnost při cestách do zahraničí je opravdu na místě.

Kraj Vysočina s ohledem na situaci v ČR nepřijímá žádná omezující opatření. Pokud se situace změní, budou občané informováni prostřednictvím veřejných sdělovacích prostředků a také na webu Kraje Vysočina.

„Apeluji na občany, aby zachovali klid a chladnou hlavu a informace čerpali pouze z ověřených zdrojů,“ uvedl hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky koronavirus, opatření, zdraví, Kraj Vysočina, Jiří Běhounek, Česko, Bezpečnostní rada státu, Itálie, Lombardie, Benátsko, COVID-19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kraj Vysočina nepřijímá žádná omezující opatření ohledně koronaviru. Zachovejte klid, vyzývá hejtman | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.