Čtvrtek, 1. dubna 2021, 10:01
Jaro je zatím trochu nesmělé, ale práce na vinici je o poznání příjemnější než v zimě, kdy jsme vás učili, jak správně ostříhat. Vlastně by se dalo říct, že v slunečných jarních dnech je vinohrad oázou klidu a pohody. Alespoň tak to v Mutěnických...
Čtvrtek, 9. května 2019, 09:45
Trvanlivý salám vysočina je častou součástí výletnických svačin. Spotřebitelský časopis dTest poslal do laboratoře 20 vzorků těchto salámů, aby prověřil jejich kvalitu. Čtyři z testovaných vzorků v nezávislém testu propadly kvůli nedodržení české...
Středa, 17. dubna 2019, 12:59
Kabanosy neodmyslitelně patří k polské tradiční kuchyni. U dvou výrobků pocházejících z Polska ale Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) zjistila, že tak úplně neobsahují to, co by měly.
Čtvrtek, 12. července 2018, 19:31
Kuřecí prsní řízky jsou nejžádanějším druhem kuřecího masa pro grilování. Díky libovosti a vysokému obsahu svalových bílkovin mají punc zdravého masa. Spotřebitelský časopis dTest poslal do laboratoře 11 vzorků těchto mas, aby prověřil jejich...
Čtvrtek, 10. května 2018, 10:15
Gothajský salám má stále cejch dělnické svačiny a laciné uzeniny. Prodává se u nás již od dob první republiky a v obchodech lze najít i takové, které se obalem hlásí k historickým recepturám. Spotřebitelský časopis dTest poslal do laboratoře 12...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.