Počasí dnes20 °C, zítra16 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Černý víkend budou jihlavští hokejbalisté napravovat v Mladé Boleslavi

Minulý víkend se hokejbalistům SK Jihlava hrubě nevyvedl. Ačkoli hráli proti soupeři ze středu, respektive dna tabulky, vraceli se domů na Vysočinu bez bodu. Dvě porážky však na průběžnou druhou příčku v 1. hokejbalové lize vliv neměly.

Jihlavané nastoupili k oběma zápasům v okleštěné sestavě, na zpackaný úvod zápasu s Dobřany to snad ale svádět nemohou. Během sedmi minut první třetiny třikrát inkasovali a bylo prakticky po zápase. Na rychlonohé domácí tentokrát vůbec nestačili a jakékoli diskuze o dělbě bodů utnuli Dobřany na začátku druhého dějství. Nešťastní hosté nakonec nezaznamenali ani čestný úspěch, naopak ještě dvakrát se prosadili nadšeně hrající západočský celek. 

„Nedělní zápas byl hodně obtížný, díky mokrému plastovému povrchu. Místy hra připomínala spíše klouzanou, vymlouvat se na to ale rozhodně nebudeme. Soupeře jako jsou Kelti musíme porážet. Bohužel jsme opět předvedli tragický výkon a někteří hráči by se nad svým přístupem měli zamyslet,“ neskrýval rozhořčení Staněk.

Po nevydařené sobotě si chtěli Jihlavští spravit chuť proti berounským Keltům, kteří okupují spodní příčky tabulky. Z velkého tlaku v úvodu se ale branka neurodila, a tak udeřilo na druhé straně. Teprve na začátku druhé třetiny vyrovnal Jobák, ale domácí si rychle vzali vedení zpět. K vidění byl v tu dobu zajímavý hokejbal se šancemi na obou stranách, ale skóre se do konce druhé třetiny už neměnilo. Hráči SK Jihlava vyvinuli ve třetí třetině místi až drtivý tlak, ale na hokejky se jim lepila smůla, které se až do konce nemohli zbavit. Jejich zmar pak při power play korunoval domácí hráč střelou do prázdné branky.      

„Zápas v Dobřanech jsme vůbec nezvládli. Nedokázali jsme pokrývat rychlonohé domácí hráče a ti toho dokázali hned v úvodu zápasu využít. Nepropadli jsme ale jen v obraně, v útoku jsme si také nedokázali vytvořit takřka nic. Bodovat jsme si dnes v žádném případě nezasloužili,“ nešetřil kritikou jihlavský trenér Staněk.

Věřme tedy, že tyto nepovedené výsledky jihlavští hokejbalisté dokážou odčinit v posledním podzimním utkání, ke kterému nastoupí v neděli ve Staré Boleslavi. 

TJ Snack Dobřany – SK Jihlava 6:0 (3:0, 2:0, 1:0) 
Branky: 2:52 Šlehofer V., 5:45 Kovařík, 7:07 Šlehofer V., 15:09 Kopta, 21:56 Šlehofer O., 44:15 Skála.

SK Kelti 2008 – SK Jihlava 3:1 (1:0, 1:1, 1:0) 
Branky: 6:03 Dvořák, 17:15 Bureš, 44:57 Gotthard – 16:34 Jobák (Blaško, Brázda). 

 

 

Foto www.skjihlava.com

Štítky hokejbalista, Mladá Boleslav, SK Jihlava, Kraj Vysočina, Dobřany, Keltové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Černý víkend budou jihlavští hokejbalisté napravovat v Mladé Boleslavi | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.