Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Základní část první florbalové ligy je u konce. Ve čtvrtfinále se SK Jihlava utká s rivalkami z FBŠ

Posledními dvěma zápasy končila základní část první florbalové ligy žen, které se účastní dva celky z Vysočiny. SK Jihlava si sobotní výhrou pojistila prvenství, FBŠ dvěma prohrami potvrdila osmou příčku. Oba celky se v pikantním souboji potkají ve čtvrtfinále, které startuje již tuto sobotu.

Hráčky SK nejprve vycestovaly do Rousínova, kde je hostily Aligátorky. Díky tomu, že soupeř zaspal úvodní část, se Jihlavankám podařilo získat pohodlný náskok a i když protihráčky od druhé třetiny značně přitlačily na pilu a neustále napadaly, tak jsme si náskok hlídaly až do konce.

O den později se tým z Vysočiny utkal s itelligence Bulldogs Brno. V utkání, které pro nás bylo pouhým tréninkem, jelikož už jsme o své umístění nemohly přijít, bylo ve znamení minimálního nasazení z naší strany a velkého množství chyb, které byly po zásluze potrestány. Jednou z mála pozitivních věcí z obou dvou zápasů byla ubráněná oslabení.

Brňanky byly úspěšné i proti druhému jihlavskému týmu. Jestliže ještě v první třetině FBŠ vzdorovala, v dalších dvou už domácí hráčky ukázaly sílu a skóre utěšeně narůstalo až ke konečnému výsledku 9:1.

O moc lepší to nebylo ani v neděli proti Šitbořicím. FBŠ sice podala týmovější a bojovnější výkon, ale i zde si domácí byly trpělivé a postupně si vybudovaly rozhodující náskok.   

Do následujícího play-off si SK Jihlava jako svého soupeře pro čtvrtfinále zvolil svého městského rivala FBŠ. První zápas se hraje v sobotu 11. března od 19 hodin ve sportovní hale SK, druhý proběhne v neděli 12. března od 18 hodin ve sportovní hale v Dolní Cerekvi.

 

Foto Facebook SK Jihlava

Štítky SK Jihlava, čtvrtfinále, Kraj Vysočina, florbal, Bulldogs Brno, Rousínov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Základní část první florbalové ligy je u konce. Ve čtvrtfinále se SK Jihlava utká s rivalkami z FBŠ | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.