Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Obě jihlavská volejbalová derby ovládly ve třech setech juniorky KCTM Vysočina

Jihlavské volejbalové derby v rámci první ligy juniorek mělo jednoznačný průběh. Aspoň podle výsledků obou zápasů. Domácí TJ Sokol Bedřichov byl totiž lídrovi z KCTM Vysočina velmi zdatným soupeřem, nicméně koncovky jednotlivých setů vycházely lépe soupeřkám. Ty stále s přehledem vládnou tabulce, bedřichovské volejbalistky po dvou porážkách 0:3 klesly na třetí příčku.

První zapas

Do prvního setu nastoupily domácí výborně a celý set mírně vedly. V koncovce ale několikrát nezvládly příjem a celý set ztratily poměrem 22:25. I druhý set byl vyrovnaný, na útoku se dařilo oběma celkům. Za stavu 17:17 přisoudil rozhodčí sporný míč volejbalistkám KCTM a domácí tato situace položila. I tentokrát byl výsledek setu 22:25. I ve třetím setu vidělo plné hlediště pohledný volejbal. O osudu třetího dějství a vlastně celého zápasu opět rozhodla jediná výměna, i tentokrát ve prospěch hostující celku 23:25.

Druhý zápas

Domácí tým, možná pod dojmem zklamání z první utkání, začal velmi špatně a nedokázal navázat na povedenou hru. KCTM i nadále prokazoval kvalitu odpovídající vedoucímu celku tabulky. Bedřichov hrál laxně, projevilo se to se ve výsledku 11:25. Ani druhý set dlouho nevypadal lépe, i přes pozdější vzepětí se ukazatel stavu zastavil na číslech 17:25. Až ve třetím setu dokázal Bedřichov vydolovat zbytky sil a statečně vzdoroval svému soupeři, ale koncovka snad v sobotu ani nemohla dopadnou jinak - 23: 25.

Zejména první zápas byla velice pěkná podívaná a reklama na krásný a kvalitní volejbal. Moc nás potěšilo, že hlediště bylo úplně plné,“ hodnotí volejbalovou sobotu kapitánka Bedřichova Anna Provazníková. „Na hřišti jsme nechali vše, bohužel to nestačilo, proti nám stály opravdu kvalitní soupeřky. V této sezóně rozhodně bezkonkurenčně nejlepší výkon,“ uzavírá smečařka domácího týmu.

TJ Sokol Bedřichov - KCTM Volejbal Vysočina 0:3 (-22,-22,-23) a 0:3 (-11,-17,-23)

Foto Anna Provazníková

Štítky volejbal, Kraj Vysočina, TJ Sokol Bedřichov, Bedřichov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obě jihlavská volejbalová derby ovládly ve třech setech juniorky KCTM Vysočina | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.