Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mistrovství Evropy ve 24hodinovém závodě na kolech se v Jihlavě uskuteční příští rok

Jihlava měla letos od 26. do 27. června hostit 24hodinové Mistrovství Evropy horských kol 2021. Závod se ale musí kvůli současnému šíření pandemie nemoci COVID-19 o rok posunout. Organizace WEMBO již stanovila nový termín ME v Jihlavě, a to na 18. až 19. června 2022.

Jihlavská 24 MTB se měla tento rok jet již po desáté. Letos navíc jako 24 hodinové Mistrovství Evropy horských kol. Vzhledem k současné situaci ohledně šíření pandemie koronaviru a různým přístupům evropských států k omezením sportovních akcí, vydala 14. dubna 2021 organizace WEMBO rozhodnutí o přesunu termínu závodu na červen příštího roku.

Startovné všech registrovaných závodníků bude automaticky přesunuto do příštího roku. Pokud se některý z registrovaných závodníků nemůže akce v termínu od 18. do 19. června 2022 zúčastnit, bude mu poplatek za startovné vrácen prostřednictvím pořadatele – spolku Sliby Chyby.

„Závod se uskuteční. Očkování proti Covidu probíhá v celé Evropě. To dává nám pořadatelů i závodníkům víru, že vše je na dobré cestě.  Zdraví je vždy na prvním místě a proto rozhodnutí WEMBO respektujeme. Navíc máme o další rok více času na přípravu závodů, takže nic nepodceníme a příští rok oslavíme kromě desátého startovního výstřelu i konec mimořádných opatření,“ uvedl ředitel závodu Jihlavská 24 MTB Jiří Holoubek.

Registrační listina byla pro závodníky je spuštěna, a to na webové stránce závodu Jihlavská 24 MTB https://www.jihlavska24mtb.cz/, kde naleznete také rozpis soutěžních kategorií a další užitečné informace týkající se například přesunu závodu i vrácení plateb za startovné. Veškeré informace o Sólovém 24 hodinové Mistrovství Evropy horských kol 2022 WEMBO naleznete na http://www.wembo.com.au/.

Ohodnoť článek

Foto jihlavska24mtb.cz | Zdroj Jihlavská 24 MTB

Štítky cyklistika, koronavirus, horská, extrémní, Jihlava, 24MTB, Evropa, horské kolo, pandemie covidu-19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mistrovství Evropy ve 24hodinovém závodě na kolech se v Jihlavě uskuteční příští rok | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.