Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Do jubilejní Jihlavské 24 MTB se již přihlásilo více než tři sta závodníků

Jihlava bude hostit sólové 24 hodinové Mistrovství Evropy horských kol 2020. Pořadatelem akce byl organizací WEMBO ustanoven spolek SLIBY - CHYBY, který v Jihlavě každoročně pořádá vytrvalostní závod horských kol Jihlavská 24 MTB. Závod se uskuteční od 26. do 28. června 2020 a jeho součástí budou kromě sólového mistrovství i tradiční kategorie pro vícečlenné týmy nebo oblíbený dětský závod.

Jihlavská 24 MTB se příští rok pojede již po desáté. Kvalitu závodu, který se za dekádu svého pořádání stal pro Jihlavu každoroční tradicí, letos potvrdila i mezinárodní organizace WEMBO, která dala Jihlavě zelenou pro pořádání evropského mistrovství.

Do konce března za snížené startovné!

Registrační listina byla pro závodníky spuštěna v listopadu, a to na webové stránce závodu Jihlavská 24 MTB www.jihlavska24mtb.cz, kde naleznete také fotogalerii, rozpis soutěžních kategorií i další užitečné informace například o ubytování nebo parkování v Jihlavě. K únoru letošního roku se do Jihlavské 24 MTB a ME horských kol 2020 přihlásilo více než 300 závodníků. Mezi nimi jsou jednotlivci i týmy nejen z České republiky, ale také z Dánska, Francie, Portugalska, Španělska nebo Itálie.

Elektronické přihlášky lze zasílat až do konce května, poslední možnost přihlášení do závodu bude také před startem ve dnech konání závodu. Do 31. března je startovné za sníženou cenu, celkový přehled cen naleznete na stránce www.jihlavska24mtb.cz/propozice.

„V rámci startovného je možné si zarezervovat pit stop a místo pro parkování či karavan, jejichž počty jsou ale omezené. Pro každého návštěvníka bude také připraveno místo v kempu pro vlastní stan,“ doplnil ředitel závodu Jiří Holoubek. V případě parkovacích míst je možné využít některé ze zdarma přístupných parkovišť města Jihlavy, které jsou po záložkou „Parkování“ k nalezení zde.

Ohodnoť článek

Zdroj Jihlavská 24 MTB

Štítky Jihlavská 24 MTB, horská kola, mistrovství Evropy, Jihlava, horské kolo, Evropa, parkování, Itálie, Francie, Španělsko, Dánsko, Portugalsko, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do jubilejní Jihlavské 24 MTB se již přihlásilo více než tři sta závodníků | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.