Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

FOTO: Extraligová Dukla Jihlava v pondělí ráno vyjela poprvé na led

To zřejmě fyzicky nejnáročnější mají hokejisté Dukly Jihlava za sebou. Výsledky šest týdnů dlouhé letní přípravy v posilovně se budou snažit přenést na místo, kde se hokejista cítí nejlépe. Extraligový tým z Vysočiny totiž v pondělí 24. července absolvoval první společný trénink na ledě.

Na tu chvíli se každý hokejista těší. Po velké dřině během "suché přípravy" konečně může nazout brusle a rozjet se po ledě na prvním společném týmovém tréninku. Podobně se dnes cítilo 24 hráčů nově extraligové Dukly Jihlava, kteří se sešli na Horáckém zimním stadionu, aby načali další fázi přípravy na nejvyšší hokejovou soutěž. Do té vstupují 8. září zápasem proti Mladé Boleslavi.

V předsezonním období sehrají i šest přípravných zápasů.

Gólmani: Jan Brož, Jakub Škarek, Lars Volden. 
Obránci: Nicolai Bryhnisveen, Erik de la Rose, David Kajínek, Ladislav Pospíchal, Václav Půža, Jakub Suchánek, Petr Ulrych, David Váňa, Jan Zdráhal. 
Útočníci: Lukáš Anděl, Tomáš Čachotský, David Čermák, Richard Diviš, Radek Hubáček, Tomáš Jiránek, Anatolij Protasenja, Filip Seman, Josef Skořepa, Adam Zeman, Lukáš Žálčík.

Pozn.: Obránce Petr Šidlík (rekonvalescence), útočník Radovan Puliš (zdravotní problémy) a gólman Josef Kořenář (reprezentační povinosti) se připojí později, s týmem trénuje i devatenátiletý útočník Václav Rezek. 

Dukla Jihlava vyjela poprvé na led

Pondělí, 24. července 2017, 11:02

Dukla Jihlava vyjela poprvé na led
Dukla Jihlava vyjela poprvé na led

Foto Dalibor Mašek | Zdroj www.hcdukla.cz

Štítky HC Dukla Jihlava, hokejista, Kraj Vysočina, BK Mladá Boleslav, Jan Brož, Jakub Škarek, Lars Volden, Nicolai Bryhnisveen, Erik de la Rose, David Kajínek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Extraligová Dukla Jihlava v pondělí ráno vyjela poprvé na led | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.