Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Do Telče míří Denisa Křížová a Martin Nečas. Fanoušci v sobotu uvidí pohár pro mistry světa

Kromě mistra světa Martina Nečase přijede do Telče také Denisa Křížová, historicky první vítězka Profesionální ženské hokejové ligy. Trenér z Hockey Talent Academy Jaromír Pytlík se raduje, že si lepší hokejovou dvojičku ani nemohl přát.

Program začne v půl druhé odpoledne. Obě hokejové hvězdy dostanou přímo na ledě zimního stadinu zajímavé otázky, které se budou týkat nejen mistrovství světa a oslav, ale třeba také začátků jejich kariér. Po ukázání poháru pro vítěze Mistrovství světa v ledním hokeji se progam přesune do Sport baru, kde bude připravená autogramiáda a focení s fanoušky.

Martin Nečas se narodil v Novém Městě na Moravě, hraje NHL za Carolina Hurricanes. „Herní dovednosti získal během třináctileté spolupráce s projektem Hockey Talent Academy, ve kterém se zdokonaloval 1186 hodin. Je i trojnásobným vítězem HTA TEST campu,“ připomněl Jaromír Pytlík mladší z akademie. 

Čeští hokejisté jsou mistry světa. Ve finále sehráli důležitou roli také hráči z Vysočiny

Češi jsou po dlouhých čtrnácti letech mistry světa v ledním hokeji. A vůbec poprvé slaví v O2 aréně, navíc před historicky rekordní návštěvností. Hokejová mánie, která vládne Česku, má ten nejlepší možný konec.

Také Denisa Křížová je z Vysočiny, pochází z Horní Cerekve. Hraje Profesionální ženskou hokejovu ligu a zasloužila se o propagaci a rozvoj ženského hokeje v České republice. I ona se už několik let připravuje v tréninkovém projektu Hockey Talent Academy.

Zimní stadion v Telči je snadno dostupný autem, obvykle se dá parkovat na bývalém autobusovém nádraží v blízkosti. Zrovna v sobotu ale bude v Telči celostátní setkání dobrovolných hasičů a tak je možné, že bude parkování trochu komplikovanější. Jistější bude zvolit hromadnou dopravu, autobusové a vlakové nádraží je rovněž vedle stadionu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hockey Talent Academy | Zdroj Hockey Talent Academy

Štítky Martin Nečas, Denisa Křížová, pohár mistrů světa, hokej, Telč, Hockey Talent Academy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Telče míří Denisa Křížová a Martin Nečas. Fanoušci v sobotu uvidí pohár pro mistry světa | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.