Počasí dnes20 °C, zítra13 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

V prvním zápase juniorského mistrovství světa bude českou branku strážit Jihlavan Jakub Škarek

Mistrovství světa v ledním hokeji hráčů do 20 let bude mít i významnou jihlavskou stopu. Do českého národního týmu byli nominováni dva odchovanci Dukly Jihlava, z nichž ten mladší, talentovaný brankář Jakub Škarek, za ni stále nastupuje. Juniorský šampionát startuje dneska, čeští reprezentanti do něho vstupují zápasem proti Finsku, který startuje ve 23 hodin.

Juniorský šampionát se koná již tradičně na přelomu roku, tentokrát jej hostí kolébka hokeje Kanada. Do konečné nominace na juniorský šampionát se dostal jihlavský gólman Jakub Škarek, který by měl podle posledních informací do zahajovacího duelu měl nastoupit jako jednička české týmu. 

V týmu figuruje i útočník Adam Musil, jenž v Dukle začínal a hrál před svým odchodem do zámoří. Do nominace se naopak nedostal další útočník Lukáš Anděl, jenž do konce roku 2016 hostuje z Jihlavy v Havířově.

 

Foto www.sportrevue.cz | Zdroj www.hokej.cz, www.hcdukla.cz

Štítky Jakub Škarek, Mistrovství světa ve fotbale, Mistrovství světa v ledním hokeji, HC Dukla Jihlava, Finsko, FK Dukla Praha, Kanada, Adam Musil, FC Vysočina Jihlava, HC AZ Havířov 2010

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V prvním zápase juniorského mistrovství světa bude českou branku strážit Jihlavan Jakub Škarek | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.