Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Dukla jako první obrala o bod suveréna z Třebíče, derby ale prohrála po nájezdech

Až v osmém kole hokejová Třebíč naplno nebodovala. Postarala se o to Dukla Jihlava, které však ani to nestačilo na vítězství. Po základní době vyrovnané (4:4) horácké derby rozhodly až samostatné nájezdy, v nichž byli úspěšnější hosté z Třebíče.

Na gól se čekalo pouze do čtvrté minuty zápasu, kdy se trefil domácí Jiří Fronk, který o tři minuty později zaznamenal další trefu. Na dvoubrankové vedení Dukly zareagovala Třebíč v desáté minutě, když skóroval Silvester Kusko. Tento střelec se v první části trefil ještě jednou. V druhé periodě se prosadili pouze hosté zásluhou Davida Michálka. Na 3:3 zkraje třetí třetiny srovnal jihlavský Vítězslav Brož. Třebíč opět odskočila o gól, když se prosadil Michal Vodný, avšak si Jihlava v power play vynutila prodloužení, když na 4:4 vyrovanl Filip Seman. Utkání došlo do samostatných nájezdů, ve kterých si lépe poradila Třebíč.

HC Dukla Jihlava - SK Horácká Slavia Třebíč 4:5 po sam. nájezdech (2:2, 0:1, 2:1 - 0:0)

Branky a nahrávky: 4. Fronk (Helt, M. Zadražil), 7. Fronk (Helt, Kowalczyk), 45. Vítězslav Brož (Cachnín), 58. F. Seman (Čachotský) – 10. Kusko (Dočekal), 15. Kusko (L. Doudera), 28. D. Michálek (D. Sklenář, Vodný), 49. Vodný (Jak. Stehlík, Kusko), rozh. náj. Kusko. 

Rozhodčí: Pilný, Květoň – Zídek, Otáhal. 

Jihlava: Žukov – Bilčík, L. Mareš, Kowalczyk, Niko, Kauppila, D. Kolář, Eliáš – T. Harkabus (A), F. Seman, Illéš – Čachotský (C), Lichanec, T. Havránek – Helt, M. Zadražil, Fronk – Cachnín, M. Juda, Vítězslav Brož.

Třebíč: Jekel (Mičán) – L. Doudera, Hunkes, L. Forman, Poizl, Mlčák, Jak. Stehlík, M. Furch – Šťovíček, L. Bittner (C), Psota – Krliš, Nedvídek, Střondala – Kusko, Dočekal, Vodný (A) – D. Sklenář, D. Michálek, Ferda (A).

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Třebíč, hokej, první liga, SK Horácká Slavia Třebíč, FK Dukla Praha, HC Dukla Jihlava, Michal Vodný, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla jako první obrala o bod suveréna z Třebíče, derby ale prohrála po nájezdech | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.