Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Z výrazné převahy rezultoval jen jeden bod. Dukla prohrála po nájezdech s Benátkami

První domácí zápas rok 2021 vítězstvím Dukly neskončil. Ačkoli měli jihlavští hokejisté proti Benátkám nad Jizerou výraznou střeleckou převahu, připisují si do prvoligové tabulky jen bod za prohru v samostatných nájezdech 3:4. I tak je Jihlava první s dvoubodovým náskokem před Porubou.

Dukla vstoupila do zápasu s velkým elánem a zasypala bránkaře hostů množstvím střel, z nichž se ujala jediná - z hole Patrika Čermáka v 19. minutě. Srovnání stavu zajistil po změně stran Kryštof Hrabík. Hra se potom vyrovnala, přesto do druhé přestávky šli spokojenější červenožlutí, když svůj průnik gólově zakončil Jiří Fronk - 2:1.

Vysoce produktivní Severočeši znovu srovnali zásluhou Martina Böhma, vzápětí však skóre poupravil přesně střílející Josef Skořepa. Přesto to tři body pro Duklu neznamenalo. V závěrečné power play tečoval střelu od modré Vojtěch Jiruš a poslal zápas do prodloužení a následných nájezdů. V něm si rozhodující slovo vzal benátecký Tomáš Cibulka.     

HC Dukla Jihlava - HC Benátky nad Jizerou 3:4 po sam. nájezdech (1:0, 1:1, 1:2 - 0:0)

Branky a nahrávky: 19. Čermák (Chlubna, Juda), 27. Fronk (Zadražil), 54. Skořepa (Havránek) – 22. Hrabík (Kovář, Hujer), 53. Böhm, 60. Jiruš (Šedivý, Aubrecht), rozh. náj. Cibulka. 

Rozhodčí: Bejček, Micka – Kreuzer, Polák. 

Jihlava: Fučík – Krenželok, Eliáš, Černý, Strejček, Bilčík, Dvořák, Hlaváč – Havránek, Skořepa, Illéš – Jiránek, Zadražil, Fronk – Harkabus, Poletín, Pekr – Čermák, Juda, Chlubna.

Benátky: Král – Šedivý, Aubrecht, Böhm, Kovář, Cibulka, Had – Jiruš, Čederle, Pabiška – Wiencek, Hrabík, Hujer – Gajda, Měchura, Drábek – Šafařovský, Jansa, Putz.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Benátky nad Jizerou, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, Benátky, HC Benátky nad Jizerou, HC RT Torax Poruba, Martin Böhm (Politiker), Josef Skořepa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z výrazné převahy rezultoval jen jeden bod. Dukla prohrála po nájezdech s Benátkami | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.