Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dobré zprávy. Hráči Dukly se vrací k tréninku na ledě, hráčům byly doplaceny dlužné výplaty

Situace se začíná obracet lepšímu. Tak by se dala v krátkosti shrnout dění v hokejové Dukle. Hráči A-týmu se od neděle vrací k organizovanému tréninku, napříč Chance ligou běží anketa, kdy se bude pokračovat v soutěži. Pozitivní zprávou je také jistě to, že hráčům byly uhrazeny dlužné výplaty.

Díky rozhodnutí ministra zdravotnictví Jana Blatného dostaly zelenou jak profesionální soutěže, tak tréninky klubů tyto ligy hrající, část hráčů A-týmu tak vyjela ve čtvrtek znovu na led. V kompletním složení se prvoligový tým sejde v neděli 8. listopadu. 

„V neděli večer začíná celý A-tým opět naplno trénovat. Do té doby čekáme, až se hráči vrátí zpátky z brigád, na kterých během předešlých dvou týdnů byli,“ říká jednatel Dukly Bedřich Ščerban.

Někteří hráči si totiž přivydělávali. Další zprávou je, že dlužné výplaty byly nyní srovnány. „Závazky vůči hráčům A-týmu byly dnes uhrazeny,“ sděluje šéf Dukly.

S otazníkem je zatím termín možného restartu Chance Ligy, kde Dukla po sedmi odehraných kolech drží druhou příčku, přičemž oproti svým soupeřům z první šestky tabulky má odehráno o zápas až dva méně. „Mezi kluby Chance Ligy běží anketa, jak rychle je možné vrátit se do soutěže. Záleží na tom, jak bude probíhat testování, jelikož metoda PCR testování je finančně náročná,“ dodává Ščerban.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, první liga, hokej, návrat, trénink, HC Dukla Jihlava, 1. česká hokejová liga, soutěž, Bedřich Ščerban, Jan Blatný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobré zprávy. Hráči Dukly se vrací k tréninku na ledě, hráčům byly doplaceny dlužné výplaty | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.