Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Vysočina Jihlava v dalším utkání remizovala s Lokomotivem Plovdiv 2:2

Fotbalisté Jihlavy navázali na povedený výkon proti FK Aktobe, ale tentokrát se proti bulharskému celku Lokomotiv Plovdiv museli spokojit s remízou 2:2. Ve druhé půli ze Vysočinu trefili a Radek Voltr a Marek Jungr, když v obou případech dotahovali jednobrankový náskok soupeře.

Oproti předešlému utkání s Aktobe trenér Hipp pořádně zamíchal sestavou, ovšem na dění na hřišti to velký vliv nemělo. Tým z Vysočiny se ujal iniciativy, svému bulharskému sokovi ale branku vstřelit nedokázal. Naopak to byl Stojanov, který otevřel skóre zápasu ve 33. minutě.

Ve druhém poločase byla převaha Jihlavanů ještě zřetelnější. V 61. Minutě se do centru Bazala položil Radek Voltr a srovnal na 1:1. Vysočina vykazovala nízkou efektivitu v zakončení, a tak se v 77. minutě měnil stav na druhé straně, přesně zamířil Kavdanski. Hned o dvě minuty později Vysočina vyrovnala po akci Kukola, který vyzval k zakončení Urdinova, jehož střelu dorazil do branky Marek Jungr. Následný tlak už k otočení výsledku nevedl.

Nyní mají fotbalisté naplánovány dva tréninkové dny, v posledním zápase herního soustředění v Turecku se v sobotu střetnou s maďarským MTK Budapešť.

Lokomotiv Plovdiv - FC Vysočina Jihlava 2:2 (1:0)

Góly: 33. Stojanov, 77. Kavdanski - 61. Voltr, 79. Jungr.

FC Vysočina: Kotnour (46. Hanuš) - Urdinov, Šourek, Kryštůfek, Tlustý (60. Vaculík) - Novotný (46. Fulnek), Kučera (46. Hronek), Šulek (70. Nerad), Bazal (70. Kukol) - Marcin (60. Jungr) - Dvořák (46. Voltr).

Foto | Zdroj www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava, Radek Voltr, Marek Jungr, FC Aktobe, MTK Budapešť, Aktobe, Turecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina Jihlava v dalším utkání remizovala s Lokomotivem Plovdiv 2:2 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.