Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

V neděli odlétají fotbalisté Vysočiny Jihlava na herní soustředění do Turecka

Po fyzicky velmi náročných třech týdnech zimní přípravy se fotbalisté Vysočiny Jihlava přemístí do turecké Antalye, kde absolvují herní soustředění. Na týdenní pobyt u Středozemního moře v neděli odletí celkem 24 fotbalistů z kádru.

Soustředěním v Turecku začne druhá polovina přípravy týmu na jarní číst SYNOT ligy. Jeho náplní bude ladění formy, herně-taktických prvků a hledaní optimální sestavy. K tomu mají dopomoci i tři přípravné zápasy se zahraničními soupeři. Prvním soupeřem týmu z Vysočiny bude kazašský tým FK Aktobe (25. ledna), poté následují duely s Jagiellonií Bialystok (27. ledna) a MTK Budapešť (30. ledna). 

V nominaci na soustředění figurují 3 brankáři a 21 hráčů do pole, mezi kterými neschází plzeňský záložník Tomáš Kučera, který dohraje jarní část soutěže v Jihlavě. Kvůli studijním a reprezentačním povinnostem nebyli nominováni mladíci David Štěpánek a Jiří Klíma, zatímco důvodem absence brankáře Luďka Vejmoly je vyjednávání přestupu do Mladé Boleslavi. 

Do nominace se nevešel ani ekvádorský ofenzivní záložník Augusto Batioja, který si hledá nové angažmá. Nepočítá se ani Harisem Harbou, který se nadále připravuje s juniorkou, u něhož se změna klubu taktéž očekává. 

Nominace na soustředění v Turecku:

Brankáři: Hanuš, Rakovan, Kotnour
Obránci: Kukoľ, Marek, Šourek, Krejčí, Kryštůfek, Tlustý, Mišůn, Urdinov
Záložníci: Fulnek, Vaculík, Nerad, Demeter, Hronek, Šulek, Novotný, Bazal, Kučera
Útočníci: Voltr, Marcin, Dvořák, Jungr 

 

Foto Michal Káva

Štítky fotbalista, FC Vysočina Jihlava, Turecko, Středozemní moře, Antalya, Tomáš Kučera, 1. česká fotbalová liga, FC Aktobe, MTK Budapešť, FK Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V neděli odlétají fotbalisté Vysočiny Jihlava na herní soustředění do Turecka | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.