Počasí dnes13 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

V úvodním zápasu nového roku Vysočina Jihlava prohrála s Bohemians 1905

Fotbalisté FC Vysočina Jihlava odehráli první přípravné utkání v roce 2016, když vstoupili do Tipsport ligy porážkou s Bohemians 1905 v poměru 4:1. Zatímco první poločas byl vyrovnaný, ve druhém převzal otěže pražský klub, který díky své efektivitě nakonec zvítězil.

V úvodu zápasu se prosazoval spíš tým Bohemians 1905, který působil sehranějším dojmem. Svoji aktivitu korunoval v 17. minutě, kdy Schick využil záváhání v obraně Jihlavy. Vyrovnání se zrodilo ve 24. minutě po povedené kombinaci, kterou do prázdné branky zakončoval Matúš Marcin. Přestože bylo k vidění ještě několik slibných momentů před oběma brankami, ke změně skóre už nedošlo.

Klíčovým pro výsledek utkání se ukázal být úsek mezi 54. a 64. minutou. Nejprve se po standardce prosadil Gajič, na něj přesnou křižnou střelou navázal Mikuš. Posledním úspěšným střelcem se po centru ze strany stal Acosta. Přestože Vysočina vyvinula snahu o korekci výsledku, do vyložených šancí se již nedostávala.

FC Bohemians 1905 - FC Vysočina Jihlava 4:1 (1:1)

Góly: 17. Schick, 54. Gajić, 61. Mikuš, 64. Acosta – 24. Marcin.

Rozhodčí: Starý – Flummel, Hocek.

Diváci: 400.

Bohemians 1905: 1. půle: Fryšták - Hašek, Krch, Šmíd, Švec - Jindřišek - Prošek, Čížek, Lulič, Mosquera - Schick. 2. půle: Zlámal - Čögley, Gajič, Šmíd, Havel - Hrádecký - Bartek, Hubínek, Jirásek, Acosta - Mikuš.

FC Vysočina: 1. půle: Rakovan – Kukoľ, Kryštůfek, Krejčí, Urdinov – Hronek, Šulek - Bazal, Marcin, Vaculík – Dvořák. 2. půle: Vejmola – Koutek, Opluštil, Tlustý, Mišůn – Demeter, Nerad – Fulnek, Jungr, Novotný – Klíma.  

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, Bohemians 1905, Tipsport, Matúš Marcin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V úvodním zápasu nového roku Vysočina Jihlava prohrála s Bohemians 1905 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.