Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jihlavští fotbalisté se na Vysočinu vrací s prázdnou. Na Prostějov nestačili

Jihlava v dalším kole druhé nejvyšší fotbalové ligy zajížděla na Hanou do Prostějova. Ve vyrovnaném utkání po zásluze srovnal stav před poločasem Justin Araujo-Wilson, ovšem ve druhém dějství se štěstí přiklonilo na straně domácích, když svoji druhou branku v utkání zaznamenal Habusta - 2:1 (1:1). V posledních vteřinách neproměnil tisíciprocentní šanci Smutný.

„Sehráli jsme těžký a vyrovnaný zapas. Mnohdy klíčovou výhodu první branky získali domácí. O to více jsem sem rád, že mužstvo šlo za vyrovnáním a ještě před poločasem na něj po zásluze dosáhlo. Ve druhé půli jsme zápas mohli zlomit na svou stranu, ale nepodařilo se nám to. A jak už to ve fotbale někdy bývá, tak jsme naopak v závěru utkání inkasovali podruhé a soupeř šel znovu do vedení. Kalich hořkosti jsme do dna vypili v posledních vteřinách nastavení, kdy jsme vyloženou příležitost nedokázali proměnit a získat tak alespoň bod,“ řekl k utkání trenér jihlavských fotbalistů David Oulehla.

Prostějov - FC Vysočina 2:1 (1:1)

Góly: 28. Habusta, 88. Habusta – 41. Araujo-Wilson

Rozhodčí: Vokoun – Matoušek, Bělák

Diváci: 917

Prostějov: Vejmola – Lehovec, Carneiro, Žák (90+4. Imider), Šindelář, Lahodný (73. Matocha), Ševčík, Habusta, Vybíral (64. Hrdlička), Bartolomeu (64. Zapletal), Koudelka (90+4. Bielan). Náhradníci: Neuman – R. Látal, Trunda, Vagner.

FC Vysočina: Jágrik – Chytrý, Štětka, Šancl (56. Selnar), Araujo-Wilson (64. Záhradník), Křivánek, Hošek, Křehlík (56. Lacko), A. Čermák, Pešek (89. Smutný), Boussou. Náhradníci: Trešl – Sládek, Franěk, Labaran, Haala, Abdulfatai, Vítek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Se svolením FC Vysočina

Štítky zápas, report, fotbal, Jihlava, Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavští fotbalisté se na Vysočinu vrací s prázdnou. Na Prostějov nestačili | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.