Počasí dnes18 °C, zítra17 °C
Středa 25. září 2024  |  Svátek má Zlata
Bez reklam

Záchranářský souboj vítěze neměl. Vysočina Jihlava remizovala s Příbramí 0:0

Střetnutí dvou nejhorších týmů první ligy vítěze ani hezký fotbal nepřineslo. Přestože bod je v aktuální situaci málo jak pro domácí Příbram, tak pro hosty z Vysočiny, šancí bylo poskrovnu a zápas skončil výsledkem 0:0. Oba dnešní soupeře tak stále dělí dva body, Jihlava ztrácí na čtrnácté místo body čtyři.

Jako první rozvlnil síť hostující Rabušic, ale stejně jako u příbramského Rezka o chvilku později tomu předcházelo ofsajdové postavení. V obrovské příležitosti se ve 23. minutě objevil jihlavský Dvořák, ale precizní Tlustého centr z malého vápna nedokázal zakončit mezi tři tyče. S hlavičkou Rosy si potom příbramský Hruška poradil. Jihlava byla v prvním poločase mírně lepší, ale nebylo by jí to moc platné ve chvíli kdyby velkou šancí pohrdl i Chaluš, který nedokázal usměrnit Pilíkův pas.

Druhý poločas toho fotbalovým fanouškům nabídl ještě míň. Za zmínku z jihlavské strany stojí maximálně nepovedená Zoubeleho střela. Příbram byla o něco aktivnější, ale všechny centry posbíral jistý Hanuš, který si poradil s Rezkoucou dalekkonosnou ránou. Poslední ohrožení branky hostí si připravil Chaluš, ale jihlavský brankář jeho hlavičku vytěsnil na roh.  

1. FK Příbram - FC Vysočina Jihlava 0:0

Rozhodčí: Jílek - Moláček, Kříž. Počet diváků: 1780

Příbram: Hruška – Tregler, Chaluš, Trapp, Divíšek – Krameš, Květ – Brandner, Pilík, Rezek (C) – Majtán (56. Kacafírek, 62. Borek). 

Jihlava: Hanuš – Tlustý (46. Vaculík), Krejčí (C), Rosa, Šulek – Štěpánek, Urblík – Zoubele (80. D. Ikaunieks), Dvořák, Hronek (90+1. Záviška) – Rabušic. 

Foto Dalibor Mašek

Štítky FC Vysočina Jihlava, 1. FK Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záchranářský souboj vítěze neměl. Vysočina Jihlava remizovala s Příbramí 0:0 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.