Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Na lavičce druholigové Jihlavy skončil trenér Jan Kameník, nahradil by ho měl Ondřej Smetana

U fotbalistů druholigové Jihlavy skončili trenér Jan Kameník a jeho asistent Jozef Pavlík. Jména nových koučů, kteří Vysočinu povedou v sobotním utkání v Příbrami, oznámí osmý tým tabulky ve čtvrtek. Podle všeho by jím měl být bývalý trenér Baníku Ostrava Ondřej Smetana.

Fotbalisté Jihlavy od konce srpna dlouho čekali v druhé nejvyšší soutěži na vítězství. Neúspěšnou sérii po čtyřech porážkách a dvou remízách ukončili až páteční výhrou v 13. kole nad Slavií B. V úterý po sympatickém výkonu prohráli ve 3. kole domácího poháru 0:2 s prvoligovým Zlínem. A o den později už byli bez trenéra a jeho asistenta. „Jan Kameník a Jozef Pavlík zaslouží poděkování za práci, kterou v našem klubu od června loňského roku odvedli. Přejeme jim hodně štěstí v jejich dalším profesním i osobním životě,“ prohlásil sportovní ředitel klubu Lukáš Vaculík.

Ten klubovému webu ve středu potvrdil, že se příchod nového kouče a jeho asistenta finalizuje a ve čtvrtek ráno by měl jejich jména oficiálně oznámit. Podle serveru iSport.cz převezme mužstvo bývalý trenér Ostravy Ondřej Smetana, který skončil v Baníku letos v dubnu. V druhé lize vedl předloni na jaře mateřské Vítkovice.

Ohodnoť článek

Foto fcvysocina.cz, fcb.cz

Štítky Sport, fotbal, druhá, Jihlava, trenér, FC Vysočina Jihlava, Ondřej Smetana, Jan Kameník, FC Baník Ostrava, Jozef Pavlík, 1. FK Příbram, FC Fastav Zlín, Lukáš Vaculík, MFK Vítkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na lavičce druholigové Jihlavy skončil trenér Jan Kameník, nahradil by ho měl Ondřej Smetana | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.