Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vysočina udolala Prostějov 1:0, v druholigové tabulce se prodrala do horní poloviny

Fotbalová Vysočina odčinila výsledkově nepovedené domácí utkání s o záchranu bojující Chrudimí a Prostějov, svého konkurenta ze středu tabulky, udolala v sobotu nejtěsnějším poměrem 1:0. Po 25. kole náleží jihlavskému týmu osmá příčka tabulky.

Vysočina byla v první poločase lepším týmem. Hned v úvodu se mohl prosadit Svoboda, ale trefil bolujícího obránce, těsně mimo pak mířil Krčík. Když dobře chytajícího brankáře Prostějova nepřekonal ani z dálky střílející Tureček, odcházelo se kabin za stavu 0:0.

Převaha domácích pokračovala i po změně stran. Zaslouženou branku si nakonec hosté vstřelili sami, když se v 53. minutě do zakočení tlačil domácí Tall, ale do sítě se míč odrazil nakonec od prostějovského Zukala. Hosté svoji hru příliš nezlepšili, první zákrok si jihlavský Vejmola připsal až čtvrt hodiny před koncem. Když pak na druhé straně skóre nezvýšil Vedral, zůstal výsledek 1:0 až do konce.

FC Vysočina Jihlava - 1. SK Prostějov 1:0 (0:0)

Branky: 53. Zukal (vlastní).

Rozhodčí: Kvítek – Novák, Matoušek. Diváci: 353.

Jihlava: Vejmola – T. Svoboda (76. Musil), Křišťál, D. Krčík, Písačka (23. Selnar) – Belaid (60. Zoubele), Tureček – Lacko (C), Křivánek (60. Vedral), Peřina – Tall (60. Fila).

Prostějov: Bárta – Zukal, Urbanec, Schaffartzik, Zapletal – Hönig (72. Bialek), Jiráček (84. Amobi), Omale (57. Kopřiva), Kušej (84. Stříž) – Bartolomeu, Koudelka (C).

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Prostějov, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, 1. SK Prostějov, Chrudim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina udolala Prostějov 1:0, v druholigové tabulce se prodrala do horní poloviny | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.