Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vysočina veze z Blanska tři body, vítězný úder si nechala na závěr

Po domácí porážce s Duklou si Vysočina rozvzpomněla na předchozí výsledky s moravskými soupeři a s tím dnešním vybojovala důležité tři body. V Blansku přitom o výhře 3:1 rozhodla až v závěru. V neúplné druholigové tabulce patří Jihlavě devátá pozice.

Vysočina začala v Blansku dobře, v 17. minutě narýsoval Lacko kolmici na Vedrala, který přízemní střelou otveřel skóre. Blanenští vyrovnali v závěru poločasu, když Vlachovského rohový kop se snesl na hlavu Sedla, který se trefil přesně po břevno.

Nejpodstatnější události druhého poločasu se odehrály až v jeho závěrečné desetiminutovce. Nejprve těsně minul domácí Lhotecký, vzápětí byl na druhé straně ve vápně faulován Vedral, z čehož rezulotovala červená karta pro Sukupa a penalta pro Jihlavu, kterou razantní ránou proměnil Červ. Pečeť pro jihlavskou výhru pak v nastaveném čase přidal Křišťál po centru Patráka.

FK Blansko - FC Vysočina Jihlava 1:3 (1:1)

Branky: 42. Sedlo – 16. Vedral, 86. Červ (pen.), 90. Křišťál

Rozhodčí: Denev – Dobrovolný, Vejtasa.

FK Blansko: Halouska – Sukup, Helebrand, Aggoun, Sedlo – Ngoma (80. Vasiljev), Kopičár, R. Buchta (C), Vlachovský (69. Bartolomeu) – Žák (80. Koraksić), T. Machálek (46. Lhotecký).

FC Vysočina Jihlava: Lancman – Křišťál, Pojezný, T. Vlček, Peřina – Lacko (C), Červ, Shudeiwa (78. Chocholatý) – Ritter (78. Ševčík) – Vedral (90+1. Tureček), Klobása (66. Patrák).

    

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Blansko, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, FK Dukla Praha, FK APOS Blansko, Richard Buchta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina veze z Blanska tři body, vítězný úder si nechala na závěr | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.