Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Penalta v závěru vzala dva body. Vysočina v jarní premiéře s Vyšehradem jen remizovala

Vysočina po třech měsících nastoupila k mistrovskému utkání a dlouho to vypadalo, že to bude návrat úspěšný. Tříbodovou radost však domácím vzala penalta, z které Vyšehrad v závěru vyrovnal na 1:1. V neúplně druholigové tabulce je Jihlava desátá.

První šanci zápasu měli po závaru hosté, další úsek hry však již patřil Vysočině. Nebezpečně střílel Ševčík a poté Křišťál, změnu skóre však přinesla situace z 22. minuty. Tehdy obránce Vyšehradu sestřelil Ševčíka a sám faulovaný se z penalty nemýlil - 1:0. I do konce prvního poločasu měla Jihlava převahu, ale z dalších příležitostí náskok nenavýšila.

Vše do karet domácím hrálo i ve druhém poločase, kdy žse hned po obrátce nechal vyloučit Králíček. Pojistit výsledek následně odmítl Ševčík, daleko ke gólu neměl ani Ritter. Na závěr utkání bude mít Vysočina hořké vzpomínky. V 89. porestal faul Arroya ve vápně proměněnou penaltou Vandas - 1:1. Pro domácí to ještě mohlo dopadnout dobře, ale Patrákově hlavičce v nastaveném čase, která skončila až v síti, podle rozhodčího předcházel útočný faul.

FC Vysočina Jihlava - FC Slavoj Vyšehrad 1:1 (1:0)

Branky: 22. Ševčík (pen.) – 89. Vandas (pen.).

Rozhodčí: Cieslar – Mikeska, Bureš.

FC Vysočina Jihlava: Číž – Křišťál, Vedral, T. Vlček, Horák – Červ, Lacko – Ritter, Ševčík (73. Arroyo), Selnar (67. Patrák) – Klobása (87. Shudeiwa).

FC Slavoj Vyšehrad: Babka – Stropek, Egert (46. Zaradny), Košút, Schneider – Šandera, Kulig (67. Jakab) – Hezoučký, D. Procházka (67. Vandas), M. Černý – Králíček.    

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Vyšehrad, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, FC Slavoj Vyšehrad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Penalta v závěru vzala dva body. Vysočina v jarní premiéře s Vyšehradem jen remizovala | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.