Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Přestřelka na Kladně body pro Duklu nepřinesla, i po porážce 5:7 je však stále první

Čtyřzápasová série vítězství je ukončena. Ve šlágru dohrávaného osmého kola neuspěli hráči Dukly na ledě Kladna, přestože v zápase vedli už od dvě branky. Po ofenzivní přestřelce a porážce 5:7 zůstávají Jihlavané na prvním místě s náskokem pěti bodů právě na Kladno.

Euforie z posledních zápasů a výsledků byla hráčích vidět hlavně na začátku, kdy se Dukla ryhle dostala do vedení po brankách Lichance a Eliáše, těsně před odchodem do kabin však snížil Plekanec.

Naopak krátce po obrátce vrátil Jihlavě dvoubrankově vedení Mácha, avšak ze strany hostů to bylo na dlouhou dobu vše. V polovině zápasu snížil v oslabení Melka, stav 3:3 po dvou třetinách pak zařídil Kubík.

Kladnu mnohem lépe vyšel i vstup do třetí periody, který byl nakonec pro výsledek zápasu rozhodující. Krátce po sobě mířili do černého Filip, Hlava a Fry, čímž vlastně určili, že tři body se tentokrát na Vysočinu nepovezou. Kosmetickou úpravu výsledku pak v závěru zařídili za domácí Zacharčuk a za hosty Juda a Fronk. 

Rytíři Kladno - HC Dukla Jihlava 7:5 (1:2, 2:1, 4:2)

Branky a nahrávky: 20. Plekanec (Melka), 32. Melka (Hajný, Mikliš), 34. Kubík (Melka), 44. Filip (Jágr), 45. Hlava (Kubík, Plekanec), 48. Frye (Plekanec), 56. Zacharčuk – 2. Lichanec (Pekr, Harkabus), 7. Eliáš (Jiránek), 22. Mácha (Harkabus, Černý), 54. Juda (Illéš, Jiránek), 60. Fronk (Strejček). 

Rozhodčí: Zubzanda, Micka – Flegl, Horažďovský. 

Kladno: Košarišťan – Frye, Mikliš, Sorokin, Zacharčuk, Kehar, Zelingr, Štochl – Kubík, Plekanec, Melka – Hajný, Pitule, Jelínek – Bílek, Račuk, Hlava – Guman, Filip, Jágr.

Jihlava: Brož – Krenželok, Kolář, Černý, Strejček, Bilčík, Eliáš – Havránek, Skořepa, Illéš – Jiránek, Fronk, Mácha – Harkabus, Lichanec, Pekr – Čermák, Juda, Chlubna.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / Rytíři Kladno

Štítky Dukla Jihlava, Kladno, první liga, hokej, Rytíři Kladno, HC Dukla Jihlava, Jaromír Jágr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přestřelka na Kladně body pro Duklu nepřinesla, i po porážce 5:7 je však stále první | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.