Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Prolomí Vysočina domácí mizérii? V sobotu nastoupí proti neoblíbenému Varnsdorfu

Vyjde to na pátý pokus? Chtělo by se napsat „musí“, ale zkuste ve fotbale něco s jistou tvrdit či plánovat... Navíc, když se postavíte soupeři, proti kterému vám to dlouhodobě vůbec nejde. Ano, FC Vysočina v sobotu 28. listopadu od 13:30 čeká pátý domácí zápas sezóny a nastoupí za zavřenými dveřmi proti FK Varnsdorf.

„Vanďák“ pro Jihlavu představuje tradičně neoblíbeného soupeře, o čemž vypovídá fakt, že vzájemná bilance hovoří ve prospěch severočeského celku. Vysočina ve Varnsdorfu ze čtyř pokusů ještě nikdy nevyhrála a na svém stadiónu ze čtyř bitev dvakrát zvítězila a dvakrát podlehla. Poslední ztrátu máme v živé paměti z května letošního roku.

Varnsdorfu po devíti odehraných duelech náleží ve velmi vyrovnané tabulce FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY 11. příčka se ziskem 10 bodů. Tedy pouze s jednobodovou ztrátou na osmou Vysočinu a jen dvoubodovým náskokem na předposlední Táborsko. Tým exjihlavského trenéra Davida Oulehly dokázal porazit pouze Třinec a nedávno odvezl tři body z Táborska. Na ty však nenavázal ve středečním kole doma proti Žižkovu, kterému podlehl 1:3. Bodovou sbírku celku ze Šluknovského výběžku doplňují remízy z Ústí nad Labem, Líšně, s Blanskem a Duklou Praha.

Varnsdorf se opírá o zkušené trio – stopera Kouřila, obránce Zbrožka a ukrajinského křídelníka Rudnytskyyho, který je se třemi trefami nejlepším střelcem týmu. Pravidelně nastupují zástupci střední generace – gólman Richter, obránci Heppner a Hasil, záložníci Lehoczki, Bláha, Ondráček a Kubista a též nebezpeční útočníci Kocourek a Schön.

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Varnsdorf, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, FK Varnsdorf, 2. česká fotbalová liga, okres Tábor, FK Viktoria Žižkov, FK Dukla Praha, FK Ústí nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prolomí Vysočina domácí mizérii? V sobotu nastoupí proti neoblíbenému Varnsdorfu | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.