Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Jaromír Blažek končí jako trenér brankářů Jihlavy, nahradí ho Stanislav Vahala

Bývalý reprezentační gólman Jaromír Blažek končí ve funkci trenéra brankářů jihlavských fotbalistů. Nahradil ho Stanislav Vahala, který v uplynulé sezoně působil v druholigovém Sokolově.

Třiačtyřicetiletý Blažek v Jihlavě před rokem ukončil hráčskou kariéru a v minulém ročníku dělal na Vysočině trenéra brankářů. Vedení v čele s majitelem klubu Františkem Vaculíkem nyní rozhodlo o jeho odchodu.

Fakt, že mé angažmá v Jihlavě nebude pokračovat, mi v rámci nedávné schůzky sdělil pan Vaculík. Beru to jako realitu, vedení klubu se prostě rozhodlo, že mi pro další období smlouvu neprodlouží. Momentálně si užívám dovolené a budoucím angažmá se zatím nezaobírám,“ řekl pro jihlavské internetové stránky Blažek.

„Vysočině děkuji za možnost, že jsem si zde prodloužil brankářskou kariéru a zároveň mohl nastartovat trenérskou etapu mého života. Výborné byly zejména první dva roky, kdy jsme vybojovali postup do ligy a následně jsme se v ní dokázali zachránit a etablovat. Stejně jako vedení klubu však vnímám, že v posledních dvou letech klub trochu stagnuje,“ dodal.

Na postu trenéra jihlavských brankářů ho nahradí další bývalý ligový gólman Vahala. Pětapadesátiletý rodák z Nového Jičína chytal za Ostravu, Cheb, Dunajskou Stredu, Slavii Praha a Hradec Králové.

Autoři | Foto www.fcvysocina.cz

Štítky Jaromír Blažek, trenér, Stanislav Vahala, FC Vysočina Jihlava, FK Baník Sokolov, František Vaculík, FC Hradec Králové, HC Vítkovice Ridera, HC Slavia Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaromír Blažek končí jako trenér brankářů Jihlavy, nahradí ho Stanislav Vahala | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.