Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Útočník Lamin Jawo opouští Vysočinu, přestupuje do prvoligového Zlína

Čtyřiadvacetiletý útočník Lamin Jawo podepsal tříletou smlouvu s prvoligovým Fastavem Zlín. Gambijský hroťák tak po roce opustil Jihlavu a naplnil tak svůj záměr učinit další krok ve své fotbalové kariéře.

„Lamin během ročního působení v FC Vysočina potvrdil svůj potenciál a perspektivu. Přestoupil k nám jako volný hráč s touhou prosadit se v českém fotbale. I proto výrazně slevil ze svých finančních podmínek, na které byl zvyklý z Itálie,“ pronesl ke gambijskému útočníkovi ředitel FC Vysočina Jan Staněk.

Díky své komunikativnosti a inteligenci rychle zapadl mezi své spoluhráče a po půlroční aklimatizaci začal splácet důvěru na hřišti, za což vděčí píli a trpělivosti. Jawo  Během dvanácti měsíců na Vysočině nastoupil do 19 ligových duelů, v nichž zaznamenal pět branek, všechny během uplynulého podzimu. „Na podzim nám už hodně pomohl. Přestupem za dobrou nabídkou do Zlína se naplnil oboustranně prospěšný projekt, za nímž do Jihlavy zamířil. Přejeme mu v novém působišti mnoho úspěchů. Nyní je na nás, abychom přivedli za Lamina náhradu.“ prohlásil Staněk.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky Lamin Jawo, Vysočina Jihlava, Zlín, FC Vysočina Jihlava, FC Fastav Zlín, Ivan Bohdan Staněk, Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočník Lamin Jawo opouští Vysočinu, přestupuje do prvoligového Zlína | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.