Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Je rozhodnuto! Světový pohár v běhu na lyžích v Novém Městě na Moravě v lednu 2018 nebude

Světový pohár v běhu na lyžích v Novém Městě na Moravě v příští sezoně nebude. Rozhodlo se tom o víkendu na zasedání kalendářní komise mezinárodní lyžařské federace FIS ve slovinské Portoroži. Český svaz lyžařů od pořadatelství závodů vzhledem k současné situaci na ministerstvu školství a finančnímu riziku odstoupil.

Světový pohár v běhu na lyžích se měl uskutečnit v Novém Městě na Moravě 20. a 21. ledna příštího roku. Místo toho se ve stejném termínu bude konat v Planici.

Do Česka se Světový pohár běžců vracel ve dvouletých intervalech. FIS české zástupce ubezpečila, že počítá se zařazením Nového Města do Světového poháru v lednu 2020, kdy za sebou v předběžné termínové listině následují závody v Drážďanech, Novém Městě a Planici.

Autoři | Foto www.skinordic.cz

Štítky světový pohár, Nové Město na Motravě, lyže, běh, Nové Město na Moravě, Světový pohár v běhu na lyžích, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky, Portorož, Česko, Planica, Drážďany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je rozhodnuto! Světový pohár v běhu na lyžích v Novém Městě na Moravě v lednu 2018 nebude | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.