Počasí dnes26 °C, zítra29 °C
Pátek 28. června 2024  |  Svátek má Lubomír
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Běhej lesy Týmovka: Festivalový štafetový víkend v lesích a na loukách krásné Vysočiny

PR článek

Seriál Běhej lesy si ve své 10. sezoně připravil i druhý ročník štafetového závodu Týmovka na Vysočině! Party kamarádů, rodin, kolegů, ale i náhodných členů lesní smečky se utkají o ekologickou trofej ve tvaru velké šišky o víkendu 21.- 23. června. Kromě tří běžeckých okruhů měřících zhruba 27,5 km a běhu ve dne i v noci čeká závodníky i spousta zábavy, doprovodného programu, workshopů a skvělých koncertů.

Pro všechny týmy, které se mohou skládat z dvou až osmi členů, jsou připravené 3 okruhy - 6,6 km, 8,7 km a 12,1 km. Všechny tři okruhy jsou opravdu vyšperkované! Klenoty Vysočiny budou běžce provázet ve dne i v noci. Okruhy závodníky provedou kolem lesknoucího se Milovského rybníka, monumentu Radka Jaroše, Drátenické skály nebo Čtyř palic, ale hlavně si běžci budou moct užít super traily - kořenové seběhy se budou střídat s výběhy do lučních a polních kopců, poběží se lesem, alejí, ale i po hrázi. Tak kdo si troufne?

Pro ty členy lesní smečky, kteří zrovna nebudou podávat výkony na trati, je připravený parádní doprovodný program. Těšit se běžci mohou na magický iniciační rituál, letní kino, koncerty Vegy Elektry a Inflagranti, pořádnou párty na DJ set, ranní jógu nebo třeba lezeckou stěnu či šlapadla a paddleboardy.

Pro mláďata a nezávodní morální podporu jsou na sobotní dopoledne připravené dětské závody Dr. Max a charitativní 4kilometrový PENNY běh, který zvládne opravdu každý. Po celý den bude v zázemí závodu připraveno mnoho aktivit, jak pro děti, tak pro dospělé.

Sežeň si partu, se kterou se chceš překonat, vydat ze sebe všechno a užít si nezapomenutelný víkend. Registrovat se můžeš na www.tymovka.cz. V partě se to lépe táhne, Běhej lesy Týmovka!

Ohodnoť článek

Štítky běh, les, závod, sport, týmovka, Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Běhej lesy Týmovka: Festivalový štafetový víkend v lesích a na loukách krásné Vysočiny | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.