Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Program Kronospan Pístovských mokřadů bude opět bohatý. Na své si přijdou děti i dospělí

PR článek

Vstupenky na skvělou offroadovou akci pro celou rodinu, která 11. a 12. září proběhne v Pístově u Jihlavy, můžete letos získat úplně zadarmo nebo se slevou v předprodeji.

Vedle tradiční možnosti získat vstupenky zdarma vylovením volňásků z bahna na Masarykově náměstí, připravili pořadatelé novinku a to online předprodej vstupenek za zvýhodněnou cenu. Navíc všechny vstupenky zakoupené v předprodeji budou slosované o dvě projížďky v dakarském speciálu v hodnotě 14 tisíc korun s letošním nejúspěšnějším českým dakarským závodníkem Martinem Macíkem. Vstupenky v předprodeji budou k dispozici pouze do úterý 7. 9. 2021 do 17 hodin na https://www.ticketportal.cz/event/Kronospan-PISTOVSKE-MOKRADY

Jak slibují pořadatelé, letos se mají diváci opravdu na co těšit. Kromě samotných offroadtrialových závodů s celoevropskou účastí, je silným lákadlem Kronospan Pístovských mokřadů účast českých dakarských závodníků Martina Macíka s celým svým Big Shock Racing týmem a Ondry Klymčiwa s novou Škodovkou na Dakar. Pro fanoušky motosportu jsou připraveny jízdy v dakarském speciálu, autogramiády a jako perlička i jízdy dakarských RC modelů kamionů.

Program pamatuje na celou rodinu. Připraveny jsou pro vás jízdy v obojživelném pásáku, na Segway, terénních čtyřkolkách a šlapacích autíčkách. Děti se zabaví bagrováním v minibagru a skákáním na nafukovacích atrakcích. Další lákavou zábavou je airbrush, malování na obličej a překvapení v podobě kouzelných účesů. Pro nejmenší je nachystané i pískoviště.

Program na www.pistovskemokrady.cz

Ohodnoť článek

Štítky Pístovské mokřady, offroad, vstupenka, Martin Macík, Jihlava, ŠKODA AUTO a.s., Dakar, Segway

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Program Kronospan Pístovských mokřadů bude opět bohatý. Na své si přijdou děti i dospělí | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.