Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Pondělí 21. října 2024  |  Svátek má Brigita
Bez reklam

Fotbalista Lukáš Vaculík má zlomenou čelist a Jihlavě bude chybět nejméně měsíc

Kapitán jihlavských fotbalistů Lukáš Vaculík utrpěl v sobotním ligovém zápase s Plzní vícečetnou zlomeninu horní čelisti. Operační zákrok podstoupit nemusí, ale k tréninku se vrátí nejdřív za měsíc. Jihlava o tom informovala na klubovém webu.

Třiatřicetiletý krajní záložník se zranil v 39. minutě při hlavičkovém souboji s Alešem Matějů. S ledovým obkladem na pravé části obličeje opustil hřiště na nosítkách. V minulé sezoně byl Vaculík nejproduktivnějším hráčem Vysočiny.

„Nepříjemné zranění si naštěstí nevyžádá operační zákrok. Lukáš neutrpěl otřes mozku, tudíž ani nebyla nutná hospitalizace. Nyní je mu ordinován klid a ledování v domácí péči. Do tréninkového procesu by se měl vrátit za čtyři až pět týdnů,“ uvedl lékař jihlavského týmu Jakub Röhrich.

Domácí fotbalisté v úvodním ligovém kole přišli nejen o kapitána, ale i o body. S úřadujícím mistrem Plzní neudrželi poločasové vedení a prohráli 1:2.

Autoři | Foto www.synotliga.cz

Štítky Lukáš Vaculík, FC Vysočina Jihlava, fotbalista, FC Viktoria Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalista Lukáš Vaculík má zlomenou čelist a Jihlavě bude chybět nejméně měsíc | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.