Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladá řidička si u Tesca na kapotu auta odložila peněženku. Zapomněla na ni a odjela

Svojí neopatrností přišla mladá žena z Jihlavska o svoji peněženku, ve které měla peníze, kartičku zdravotní pojišťovny a platební kartu. Stalo se tak v sobotu 21. září večer u jihlavského Tesca.

„Osmnáctiletá dívka si u obchodního domu na ulici Brněnská v Jihlavě položila dámskou modrou koženou peněženku na kapotu vozidla a s vozidlem následně odjela směrem do centra Jihlavy. Peněženka při jízdě na přesně nezjištěném místě spadla. Její majitelka ji ale už nenašla,“ popsala událost Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Policisté v této souvislosti opětovně apelují, aby byli lidé na své osobní věci velice opatrní a zejména, aby peněženky nebo kabelky s cennými a osobními věcmi, mobilními telefony a doklady nikam neodkládali a měli je stále ve svém dosahu.

„V případě ztráty nebo krádeže osobních dokladů nebo platebních karet mají lidé zbytečné starosti s blokováním karet a vyřizováním nových dokladů. Navíc hrozí riziko, že může někdo doklady i platební karty snadno zneužít,“ varuje Čírtková.

Foto pixabay.com

Štítky peněženka, neopatrnost, kapota, policie, Tesco, platební karta, okres Jihlava, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá řidička si u Tesca na kapotu auta odložila peněženku. Zapomněla na ni a odjela | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.