Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič v červeném autě srazil ženu na přechodu a odjel. Policie hledá důležité svědky

Třebíčští policisté vyšetřují dopravní nehodu, při které byla zraněna chodkyně na přechodu. Stala se v pondělí 2. září v 8:45. Policie hledá důležité svědky, kteří by mohli pomoci s vyšetřováním.

K události došlo v Třebíči na ulici Smila Osovského u sloupu veřejného osvětlení číslo SOS 10.

Dosud neustanovený řidič s osobním vozidlem červené barvy projížděl ve směru jízdy od Karlova náměstí směrem k ulici Brněnská a vjel na vyznačený přechod pro chodce v okamžiku, kdy z jeho levé strany směrem na pravou přecházela přes silnici chodkyně. Došlo ke střetu vozidla a chodkyně. Řidič s vozidlem zastavil za přechodem pro chodce a chodkyně přešla na pravý chodník, kde zřejmě zůstala chvíli stát. V té době řidič s vozidlem odjel směrem k ulici Brněnská,“ popisuje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Žena v odpoledních hodinách vyhledala lékařské ošetření, při kterém se zjistilo, že utrpěla lehké zranění.  Policisté se obracejí na případné svědky, kteří průběh nehody viděli, případně na řidiče osobního vozidla červené barvy, který měl účast na této nehodě. „S informacemi k dopravní nehodě se mohou případní svědci nebo řidič vozidla obrátit na linku tísňového volání 158, případně přímo na dopravní inspektorát Třebíč, tel. 974 277 251, popřípadě na e-mail: miloslav.hotovy@pcr.cz," připojuje výzvu policejní mluvčí. 

Foto Drbna

Štítky nehoda, chodkyně, přechod, svědek, policie, zranění, Třebíč, Karlovo náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v červeném autě srazil ženu na přechodu a odjel. Policie hledá důležité svědky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.