Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Obchod na jihlavském náměstí navštívil zloděj. Pod bundou chtěl pronést skoro 20 konzerv

Skoro dvacet konzerv schovaných pod bundou se snažil pronést bez zaplacení v jednom z obchodů v Jihlavě šestatřicetiletý muž. Jak policisté zjistili, nejde o žádného nováčka, co se trestné činnosti týče.

Krádež se v obchodě na Masarykově náměstí stala v pátek 30. srpna. „Při krádeži byl přistižen šestatřicetiletý muž. Jedná se o recidivistu, který byl v minulosti za majetkovou trestnou činnost již opakovaně odsouzen a trest si odpykal i ve věznici. V pátek 30. srpna přišel po desáté hodině dopoledne do obchodu na Masarykově náměstí, kde odcizil zboží v hodnotě bezmála jeden a půl tisíce korun. Téměř dvě desítky konzerv schoval pod bundu a prostorem pokladen prošel, aniž by za zboží zaplatil. Poté muže zastavil pracovník ostrahy a na místo byli přivoláni policisté. Odcizené zboží muž vydal,“ uvedla Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté šestatřicetiletému muži z Jihlavy sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, případ řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Foto Drbna

Štítky zloděj, konzerva, obchod, policie, krádež, bunda, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obchod na jihlavském náměstí navštívil zloděj. Pod bundou chtěl pronést skoro 20 konzerv | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.