Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V obchodě na Brněnské řádil známý zloděj mobilů. Z vězení vyšel na začátku letošního roku

Mobilní telefony jsou zřejmě dost oblíbené u padesátiletého zloděje z Jihlavy. Naposledy kradl v obchodním domě na Brněnské ulici v úterý 6. srpna. Nyní ho vypátrali jihlavští policisté.

Zmíněný muž přišel do obchodu, kde ukradl mobil za dva a půl tisíce korun. „Zboží pronesl přes uzavřenou pokladnu a utíkal pryč, dostihl ho ale pracovník ostrahy. Mobilní telefon muž upustil, ale podařilo se mu se vysmeknout a utéct. Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat,“ popsala Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Na základě šetření podezřelého muže vypátrali. Navíc zjistili, že se dopustil krádeže ještě v druhé polovině července, kdy odcizil mobilní telefon v hodnotě přes tři tisíce korun. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Policisté dále zjistili, že jde o známého recidivistu. Již několikrát stanul před soudem. „Trest si odpykal i za mřížemi, brány věznice opustil na konci letošního ledna,“ dodala závěrem mluvčí Jana Kroutilová.

Foto Drbna

Štítky zloděj, krádež, mobil, vězení, policie, mobilní telefon, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V obchodě na Brněnské řádil známý zloděj mobilů. Z vězení vyšel na začátku letošního roku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.