Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič Octavie na přechodu v Jihlavě srazil chodkyni. Tu převezli do jihlavské nemocnice

V jihlavské nemocnici skončila v pátek 12. července kolem půl jedné odpoledne devětačtyřicetiletá chodkyně, kterou na přechodu pro chodce v Jihlavě srazil řidič osobního auta. Nehoda se stala na Jiráskově ulici.

„Devětatřicetiletý řidič osobního automobilu značky Škoda Octavia jel ve směru od obchodního domu směrem k centru města. Zřejmě se plně nevěnoval řízení vozidla a pravou přední částí srazil devětačtyřicetiletou chodkyni, která v tu dobu přecházela silnici po přechodu pro chodce. Při dopravní nehodě došlo ke zranění chodkyně, která byla zdravotnickou záchrannou službou převezena na ošetření do Nemocnice Jihlava. Ke zranění jiných osob nedošlo,“ popsala nepříjemnou situaci Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Ke hmotné škodě na autě Škoda Octavia ani k jiné hmotné škodě také nedošlo. Dechová zkouška na alkohol u obou účastníků dopravní nehody měla negativní výsledek.

„Věc dopravní nehody na místě nehody vyřešili policisté s řidičem uložením pokuty v příkazním řízení,“ doplnila mluvčí Čírtková.

Foto Drbna

Štítky zranění, přechod, chodkyně, nemocnice, Lékárenský komplex Jihlava, Jihlava, Škoda Octavia, dopravní nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič Octavie na přechodu v Jihlavě srazil chodkyni. Tu převezli do jihlavské nemocnice | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.