Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Cyklista havaroval na elektrokole. První pomoc mu poskytli lidé, co projížděli okolo

Se zraněním skončil v nemocnici šestašedesátiletý cyklista, který havaroval ve středu 19. června kolem půl jedné odpoledne na silnici I/34 v obci Krátká Ves. První pomoc mu poskytli lidé, co projížděli kolem.

„Šestašedesátiletý cyklista jel na jízdním elektrokole ve směru od České Bělé směrem do centra obce Krátká Ves. Na přímém úseku komunikace v klesání z dosud nezjištěných příčin najel na vyvýšený obrubník a i s elektrokolem upadl na chodník a dále na travnatou plochu. Následně u cyklisty zastavili další účastníci silničního provozu a začali mu poskytovat první pomoc,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Cyklista utrpěl zranění, se kterým byl převezen do havlíčkobrodské nemocnice. Policisté dali muži na místě dýchnout, test na alkohol vyšel s negativním výsledkem.

„Ke střetu s jiným účastníkem silničního provozu nedošlo. Na elektrokole vznikla hmotná škoda ve výši osm tisíc korun,“ dodala ještě Čírtková.

Foto ZZS Libereckého kraje

Štítky nehoda, elektrokolo, cyklista, zranění, Krátká Ves, Česká Bělá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista havaroval na elektrokole. První pomoc mu poskytli lidé, co projížděli okolo | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.