Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Prorazil sklápějící se závory a uháněl vesele dál. Policie žádá svědky o informace

Havlíčkobrodští policisté pátrají po dosud nezjištěném řidiči vozidla, který v pátek 14. června ráno krátce po sedmé hodině poškodil závory na železničním přejezdu v Golčově Jeníkově. Tento incident však neohlásil a vystavil se tak pátrání.

Zatím nezjištěný řidič jel ve směru od centra Golčova Jeníkova  a z doposud nezjištěných příčin vjel na železniční přejezd v době, kdy se sklápěly závory. Došlo ke střetu ne vozidla a dřevěné závory, která se nárazem ulomila a skončila v prostoru přejezdu. Nezjištěný řidič věc dopravní nehody neoznámil a z místa odjel.

„Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na závoře v celkové výši 10 tisíc korun,“ dodala policejní mluvčí Dana Čírtková. Po vozidle, které nehodu způsobilo, stejně jako po jeho řidiči policisté pátrají. Kriminalisté se v této souvislosti obracejí na případné svědky této nehody, kteří by mohli policistům poskytnout informace k hledanému vozidlu, aby se přihlásili se svým svědectvím na linku tísňového volání 158.

Foto machinegun.cz | Zdroj Policie ČR

Štítky Golčův Jeníkov, závory, proražení, pátrání

PÁTRÁNÍ: Prorazil sklápějící se závory a uháněl vesele dál. Policie žádá svědky o informace | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.