Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Vražda ženy ve Žďáru: Podezřelý je dvaačtyřicetiletý muž. Hrozí mu až výjimečný trest

Kriminalistům na Vysočině se už podařilo zjistit, kdo s největší pravděpodobností stojí za vraždou třiapadesátileté ženy, která se stala v úterý 4. června ve Žďáru nad Sázavou. Mrtvá žena byla nelezena v objektu nelegálně provozované herny na náměstí Republiky v ranních hodinách.

„Při prvotním ohledání těla bylo zřejmé, že třiapadesátiletá žena zemřela násilnou smrtí. Na místo byli vysláni kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie kraje Vysočina, kteří v úzké součinnosti se svými kolegy z územního odboru Žďár nad Sázavou celý den pracovali na místě činu, zajišťovali důležité stopy a prováděli šetření v okolí místa činu s cílem, co nejdříve vraždu objasnit a zadržet pachatele,“ uvedla Dana Čírtková, mluvčí policistů.

PSALI JSME: Násilná smrt ve Žďáru: Žena zemřela v objektu nelegální herny. Vyšetřování pokračuje i nadále

Po intenzivním vyšetřování ve čtvrtek večer kriminalisté zadrželi dvaačtyřicetiletého muže, který je důvodně podezřelý ze spáchání tohoto zločinu. Vyšetřovatel v pátek zahájil jeho trestní stíhání a obvinil ho ze zvlášť závažného zločinu vraždy.

„Současně podal státnímu zástupci podnět k vypracování návrhu na jeho vzetí do vazby. V sobotu proběhlo před soudem vazební řízení. Obviněný muž putoval v sobotu večer do vazební věznice v Brně. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody v trvání patnácti až dvaceti let, případně výjimečný trest,“ doplnila Čírtková.  

Foto Drbna

Štítky vražda, herna, policie, vyšetřování, trest, vrah, Žďár nad Sázavou, Kraj Vysočina, Náměstí republiky, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vražda ženy ve Žďáru: Podezřelý je dvaačtyřicetiletý muž. Hrozí mu až výjimečný trest | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.